Om oss

Vi är ett av landets mest erfarna vård- och läkarbemanningsföretag.

Sedan år 2000 finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet för att hjälpa vårdverksamheter över hela landet med den kompetens som efterfrågas. Oavsett om man behöver hyra en undersköterska, sjuksköterska, psykolog, allmänläkare, tandläkare eller rekrytera landets mest namnkunniga tumörkirurg så finns vi där och kan hjälpa till både vid kort varsel och vid mer långsiktiga behov.

Hos oss knyter vi de bästa kontakterna. Våra läkare, sjuksköterskor och övriga konsulter har både den bästa medicinska kompetensen och den största sociala förmågan.

Väljer man oss arbetar man dessutom tillsammans med ett bolag som har en VD som är anestesisjuksköterska och kommer från vården. Vi har en stor förståelse för hur hälso- och sjukvården fungerar! 

Affärsidé

Vår affärsidé är att hjälpa den svenska hälso- och sjukvården med den kvalificerade kompetens som efterfrågas, där och när den behövs.

Företagsledning

Marie Öhrstedt

VD
Läs mer

VD sedan 2014 och ägare av Skandinavisk Hälsovård Group 2021

Född: 1972

Utbildning: Leg sjuksköterska och specialistutbildning till Anestesisjuksköterska vid Karolinska Institutet. En mängd fristående universitetskurser inom katastrofmedicin och vetenskaplig metodik samt i Styrelsearbete hos Styrelseakademin.

Karriär:  Innan Marie kom till Skandinavisk Hälsovård har hon arbetat som företagsledare inom vård- och läkarbemanningsbranschen sedan 2003. Utbildad sjuksköterska 1992 och har därefter som anestesisjuksköterska haft flera ledande roller vid Karolinska Universitetssjukhuset, har tjänstgjort som helikoptersjuksköterska vid Försvarsmakten, Berga Helikopterdivision samt ingått i MSB:s internationella katastrofinsatsstyrka och deltagit i internationellt katastarofarbete.

Kvalitet

Sedan starten har vi arbetat aktivt  med kvalitetsfrågor. Genom att noggrant beskriva och dokumentera våra processer , interna såväl som externa, säkerställer vi kvaliteten på våra tjänster i alla led.

FR2000 Verksamhetsledning (FR2000) innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden speglar en orders väg genom organisationen, från offert till avslutad affär. Systemet utgår från ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1 och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Kontakt Stockholm

Drottninggatan 29
C/O Convendum
111 51 Stockholm
Tel: 010-178 36 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt Borlänge

Målaregatan 10
784 33 Borlänge
Tel: 010-178 36 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2024 All rights reserved.