Frågor om Covidtest testning@shvab.se eller 010-178 36 15

Om oss

Vi är ett av landets mest erfarna vård- och läkarbemanningsföretag.

Sedan år 2000 finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet för att hjälpa vårdverksamheter över hela landet med den kompetens som efterfrågas. Oavsett om man behöver hyra en undersköterska, sjuksköterska, allmänläkare eller landets mest namnkunniga tumörkirurg så finns vi där och kan vi hjälpa till både vid kort och lång varsel.

Hos oss knyter vi de bästa kontakterna, våra läkare och sjuksköterskor har både den bästa medicinska kompetensen och den största sociala förmågan.

Väljer man oss arbetar man dessutom tillsammans med ett bolag som har en VD som kommer från vården och har en stor förståelse för hur den fungerar men som också har en ägare som återinvesterar hela sin vinst i medicinsk forskning. Den vinst vårt bolag genererar ges helt enkelt tillbaka till vården.

Affärsidé

Vår affärsidé är att förse den svenska sjukvården med den kvalificerade kompetens som efterfrågas, där och när den behövs.

Företagsledning

Marie Öhrstedt

VD
Läs mer

Anställd i Falck/Skandinavisk Hälsovård Group 2014

Född 1972

Utbildning: Leg sjuksköterska och specialistutbildning till Anestesisjuksköterska vid Karolinska Institutet. En mängd fristående universitetskurser inom katastrofmedicin och vetenskaplig metodik samt i Styrelsearbete hos Styrelseakademin.

Karriär:  Innan Marie kom till Skandinavisk Hälsovård har hon arbetat som företagsledare inom vård- och läkarbemanningsbranschen sedan 2003. Utbildad sjuksköterska 1992 och har därefter som anestesisjuksköterska haft flera ledande roller vid Karolinska Universitetssjukhuset, har tjänstgjort som helikoptersjuksköterska vid Försvarsmakten, Berga Helikopterdivision samt även ingått i MSBs internationella katastrofinsatsstyrka och deltagit i internationellt katastarofarbete.

Jens Göransson

Ekonomichef
Läs mer

Anställd i Falck/Skandinavisk Hälsovård Group 2013

Född 1991

Utbildning: Ekonomi kandidatexamen med huvudområde Företagsekonomi, Sveriges Lantbruksuniversitet

Karriär: Innan Jens tillträdde som ekonomichef för Skandinavisk Hälsovård Group, har han sedan han började i Falck 2013 haft flertalet roller som Business Controller och Head of Business Control.

Kvalitet

Sedan starten har vi arbetat aktivt  med kvalitetsfrågor. Genom att noggrant beskriva och dokumentera våra processer , interna såväl som externa, säkerställer vi kvaliteten på våra tjänster i alla led.

FR2000 Verksamhetsledning (FR2000) innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden speglar en orders väg genom organisationen, från offert till avslutad affär. Systemet utgår från ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1 och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Kontakt Stockholm

C/O Convendum

Vasagatan 16
111 20 Stockholm
Tel: 010-178 36 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt Borlänge

 

Målaregatan 10,
784 33 Borlänge
Tel: 010-178 36 00 
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 All rights reserved.